Η ΕΤΑΙΡΙΑ

dream-placesΜΕ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, Η TOP MATERIAL –ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ- ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ. ΣΤΑ SHOW-ROOMS ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ 25ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ:

• ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE
• ΠΡΟΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΑ ΗΜΙΜΑΣΙΦ & ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΑ
• ΑΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΤΑ ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΑ
• ΔΑΠΕΔΑ ΦΕΛΛΟΥ
• ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
• ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ & ΟΡΟΦΗΣ

ΤΑ ΠΡΟΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ ΤΗΣ TOP MATERIAL ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 30 ΕΙΔΩΝ ΞΥΛΕΙΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΕΟΚΤΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ H’ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ LAMINATES ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ STANDARDS ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥΣ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, Η TOP MATERIAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΑΠΕΔΑ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ Η’ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΑΠΕΔΑ ΦΕΛΛΟΥ –ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΞΥΛΟΥ Η’ ΦΕΛΛΟΥ. Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ «PARQUETS COLORS ON REQUEST», ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ .
ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Η TOP MATERIAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΦΗΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΨΗΦΙΔΕΣ. ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΟΡΟΦΗΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΞΥΛΟΥ Η’ ΣΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΑΠΕΔΟ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ.

text.1


OI ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ TOPMATERIAL

clients

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

2014